1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Proszę o pilną odpowiedź |
asia 1975
Odpowiedzi: 154
Wyświetleń: 62497
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-12-06, 17:01 Temat: Proszę o pilną odpowiedź |
Tak czy siak lekarz powinien męża zobaczyć i to najlepiej onkolog.Pomoc jest potrzebna chociażby w przerwaniu bólu.Także doradzam jak najszybszą wizytę.Nawet przyszpitalny SOR mógłby ocenić co to może być i dorażnie objawowo dopomóc.Pozdrawiam |
Temat: Proszę o pilną odpowiedź |
asia 1975
Odpowiedzi: 154
Wyświetleń: 62497
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-10-29, 18:20 Temat: Proszę o pilną odpowiedź |
Wiesz gdy czytam twoje dwa ostatnie posty to w pewnym sensie rozumiem twoje rozgoryczenie. Badania takie czy takie dokładne i te najdokładniejsze i tak nie dadzą pełni obrazu tego co siedzi w środku. Tylko chirurg gdy otworzy pacjenta widzi tak naprawdę jak to dziadostwo jest zaawansowane. Też mnie to szokowalo gdy z badań wynikało że mały guz raptem 15mm i że operacyjny, a niestety po otwarciu mojego taty okazało się że niestety nieoperacyjny... I teraz z drugiej strony na to patrząc to według mnie powinnaś się cieszyć, że tak czy inaczej ale pozbyliscie się tego gada. I jedyne co to modlić się o szybki powrót do w miarę sprawnego funkcjonowania, pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia twojemu mężowi. |
|
|